AFS Info-délután

2015. nov. 04 Angol mk., Tarnai Gábor

Kedves Önkéntesek és Kollégák!

 
Szeretnénk kedvet ébreszteni AFS-es cserediákok fogadásához, akár a keresztféléves (2016 január végén érkező latin és maláj diákok fogadása iránt), akik számára országosan elkezdődött a fogadócsalád keresése. Nagyszerű lenne, ha Pécsen találnánk nyitott családokat és patronáló önkénteseket, nyelvtanárokat, fogadóiskolákat.
A budapesti partneriskolákban, ahol 4 kontinens 11 országából 22 diákot helyeztünk el az idei tanévben, rendkívül pozitív visszajelzéseket kapunk arról, milyen közösségformáló, nyelvgyakorlást ösztönző, interkulturális élmény az AFS-es diákok jelenléte az iskolában. Nem utolsó sorban a közösségi szolgálat teljesítésére is lehetőséget teremt. 
 
Több pécsi középiskolában tartottunk prezentációt és a programsorozat végén, INFO-DÉLUTÁNT szervezünk az érdeklődő nyelvtanárok és diákok részére.
 
Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődőt egy csésze tea mellett kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre!
 
Info-délutánon a résztvevők megismerkedhetnek az AFS Magyarorszég Nemzetközi Alapítvány által nyújtott  nyelvtanulást motiváló programjaival, lehetőségeivel: fogadás, tanév külföldön, iskolai közösségi szolgálat, önkéntesség, EVS 18+ (önkéntes munka külföldön), ingyen tréningek képzések...
Időpont2015. november 4. 15.00 - 16. 30 h-ig
Helye: Nappali Bár Kávézóban, (címe: Pécs Király u.23-25. a Nemzeti Színház mellett a belvárosban)
A délután házigazdája, Tisóczki Petra iskolai közösségi szolgálatért felelős, tréner kolléganő és Luisa Németországból.

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod