DÖ közleménye

2016. febr. 18 Diákönkormányzat,

A PTE Gyakorló Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola Intézményi Diákönkormányzata támogatja az ország minden diákját és tanárát, akik most szót emeltek az oktatás minőségi javításáért.

A mozgalomhoz, amelyet a miskolci Hermann Ottó Gimnáziumnak az oktatási rendszer számos problémájára rávilágító nyílt levele indított el, országszerte egyre több iskola tantestülete, diákközössége csatlakozik támogatóan. Bízunk benne, hogy így együtt, talán van esély a változtatásra.

Diákönkormányzatunk egyhangúlag megszavazta, hogy intézményünk iskolái csatlakoznak a budapesti Teleki Blanka Gimnázium diákságának nyilatkozatához.  Ennek jeléül 2016. február 3-án, az országszerte szervezett tüntetések napján, támogató flashmobot szerveztünk mindhárom iskolánkban: a valamikori Babitsban, 1-es Gyakorlóban, valamint a Deákban.

Hisszük, hogy összefogással eredményes lehet a fellépésünk, s hogy diák- és pedagógusbarát, ugyanakkor sikeresebb iskolákban eredményesebben tanulhatunk.

Pécs, 2016. február 8.

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod