Ostinato 20

2012. dec. 13 Webadmin, Kopeczky Péter
Ostinato 20

 Iskolánkban 1992 óta foglalkozunk megzenésített versekkel. Tesszük mindezt műfaji kötöttségek nélkül. Igazi „crossover”. Afféle lelki fitnesz. E tevékenység gyümölcse a 2003-ban alakult Ostinato együttes. A zenekart iskolánk diákjai és tanárai alkotják. A folytonosan változó, bővülő zenekar tagjai közül sokan már előadóművészként, zenészként, színészként koptatják a színpadot. Aki nem lett hivatásos, annak pedig orvosként, tanárként, pszichológusként, építészként, jogászként ad örömöt a zene, a vers, a dal.
Az Ostinato önálló koncertek mellett több verséneklő fesztiválon szép elismerést szerezett a Babitsnak, Pécsnek. (Misztrál fesztivál, Helikon, Kaleidoszkóp fesztivál, Művészetek Völgye, Fringe fesztivál, InterNetvers Fesztivál, stb.). 2005-ben lemezük jelent meg Hívójel címmel.
Iskolánk 50 éves jubileumát ünnepli az idei tanévben. Ez alkalomból az Ostinato több koncertet ad Pécs és a közeli települések középiskoláiban.

Következő fellépéseink.
2012.12.15. Szentlőrinc, Újhelyi Szki.
2012.12.19. Pécs, Leőwey Klára Gimnázium
 

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod