Röplabdás edzőtábor Harkányban

2016. nov. 07 Testnevelés mk., Bedő Gergely

Az őszi szünetben intézményünk női röplabda csapata ötnapos felkészülésen vett részt Harkányban. Az eddigi évekhez hasonlóan idén is hétfőtől péntekig, napi kétszer két órás edzéssel készültünk.

A harkányi Kitaibel Pál Általános Iskola biztosította számunkra a termet, (amit ezúton is szeretnénk megköszönni) ahol folyamatosan tudtunk dolgozni. Szerda este Solymos Roland masszőr barátunk keze alatt frissülhettek fel a csapattagok, majd este Peti Bálintnak (szülő) köszönhetően, egy nagyon hangulatos grillvacsorán lazíthatott a társaság.

A csütörtök délelőtti háromórás edzés után mindenkinek jól esett a délutáni fürdőzés a harkányi welness és gyógymedencékben. Az edzőtábor sikeres volt, sok dologban tudtunk fejlődni, reméljük, ez majd meglátszik az elkövetkezendő mérkőzéseinken is. Első állomásként november 12-én, szombaton reggel nyolc órától hazai pályán játszunk felkészülési mérkőzéseket a veszprémi Lovassy, szarvasi Vajda, kaposvári Széchenyi és a Leőwey Gimnázium csapatai ellen.

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod