Várunk a Babitsba!

2014. okt. 16 Iskolavezetés, Betlehem Márta
Várunk a Babitsba!

2014. október 2-án és 3-án volt iskolánk nagysikerű nyílt napja, ahol bemutattuk a képzési rendszerünket az érdeklődő tanulóknak és szüleiknek, akik a tájékoztató után hangulatos, érdekes  bemutató foglalkozásokon is részt vehettek.


Október 09., 10., 11-én megjelentünk a Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja „Mi a pálya?” elnevezésű pályaválasztási kiállításán és szakmabemutató sorozatán is, ahol sokan érdeklődtek iskolánk iránt.  


A nyílt napok és a kiállításon történt nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk az iskolai előkészítőnkre való jelentkezés lehetőségét. Várjuk azoknak a nyolcadikos tanulóknak a regisztrációját a honlapunkon, akik még csatlakozni szeretnének az előkészítősökhöz.

(További előkészítőink: 2014. november 08., 2014. november 22., 2015. január 24., 2015. február 07.)

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 
  1. PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola írta:

    Köszönjük, hogy érdeklődsz iskolánk iránt! Konkrét kérdéseiddel kérünk, fordulj bizalommal Betlehem Márta beiskolázásért felelős tanárnőhöz. Elérhetőségeit és további információkat a beiskolázási (felvételi) oldalainkon találod.

  2. Név (*) írta:

    Hello! Az iránt érdeklődnék, hogy 4.3-al felvesznek még?Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod