Tisztelt Szülők!Iskolánkban 2017. november 20-án (hétfő), illetve november 22-én (szerda) 17.00 órai kezdettel szülői fogadóórát tartunk.

A szülők különböző időpontokban kereshetik meg a humán, az idegen nyelv, valamint a reál, matematika, informatika, testnevelés és szakmai tantárgyakat tanító tanárokat.

A fogadóórát megelőzően 16.30-kor szülői értekezletet tartanak az osztályfőnökök. Erre azon a napon kerül sor, amikor az osztályfőnök tantárgyának megfelelően tartja a szülői fogadóóráját.

November 20-án a humán tantárgyakat, az idegen nyelveket, a művészeteket tanítók várják az érdeklődő szülőket. Bartal Zsolt (matematika) tanár úr és Dr. Jakab Ferencné (biológia, kémia) tanárnő elfoglaltságuk miatt a november 20-án várják a szülőket, ennek megfelelően a 11. E osztály rövid szülői értekezlete is akkor lesz.

November 22-én  a matematikát, fizikát, kémiát, biológiát, földrajzot, informatikát, testnevelést, gazdasági ismereteket és a szakmai tárgyakat oktató tanárok tartanak szülői fogadóórát.

Fogadóórákat tartó tanárok termeiről bővebb információk találhatóak az alábbi mellékletekben:
Humán, művészeti, idegen nyelvi tantárgyak
Reál tantárgyak, informatika, testnevelés, gazdasági ismeretek és a szakmai tárgyak