Kedves Diákok!

Az idei tanévben minden évfolyamon, mindenki ingyen kapta a tankönyveket, tehát mindenkinek vissza kell hoznia azokat, kivéve

NEM KELL VISSZAHOZNI:

9. évfolyam: matematikai feladatgyűjtemény, Négyjegyű függvénytáblázat, kitöltött munkafüzetek, földrajz- és történelem atlaszok és a nyelvkönyvek.

10. évfolyam: matematikai feladatgyűjtemények, négyjegyű függvénytáblázat, kitöltött munkafüzetek, történelem atlaszok és a nyelvkönyvek.

11. évfolyam: matematikai feladatgyűjtemények, négyjegyű függvénytáblázat, kitöltött munkafüzetek, történelem atlasz és a nyelvkönyvek, valamint a földrajz atlasz, amennyiben leadtad a földrajz fakultációt

Azok a vidéki tanulók, akik az évzáróra nem jönnek, hozhatják augusztusban a könyveket, de szeretnénk minél több könyvet/atlaszt visszakapni még júniusban (ez jelentősen megkönnyíti a tankönyvosztási munkánkat). Kérjük, a pécsiek mindenképp hozzák vissza időben a náluk levő könyveket.

Aki nem hozza be a könyveit, az nem kapja meg a következő tanévre szóló csomagot.

Figyelem!

Csak használható állapotú könyvet veszünk vissza! Akinek valami hiányzik, annak magának kell a pótlásról gondoskodnia! (Vatera, Jófogás, Fókusz Könyváruház Pécs Jókai u.25. stb.)

A könyveket legkésőbb a következő időpontban KELL behozni:

9. évfolyam   06.14. 8.00-12.00

10. évfolyam 06.15. 8.00-12.00

11. évfolyam 06.16. 8.00-12.00

Június 14-e előtt hozni ér!

A könyvtár hétfőtől csütörtökig 8.00-12.00 óráig nyitva van.