Ha Te is szerettél volna iskolánkba járni, de helyhiány miatt ez nem sikerült számodra, most újabb lehetőség kínálkozik, hogy mégis Babitsos legyél!


Jelentkezz szakközepes osztályunkba!


 

 

Kérjük, az érdeklődők a pzs@babits.pte.hu e-mail címen jelezzék szándékukat! A május 30-ig (péntek) beérkező jelentkezőket június első hetében személyes felvételi beszélgetésre várjuk (a pontos időpontról e-mailben tájékoztatunk). Jelentkezés később is lehetséges, további információ a 72/255-166-os telefonszámon is elérhető, kérjük keressék Perjés Zsolt tanár urat.

 

Miért jó ez Neked?

  • Hallottad-e, hogy a Babits szakközépiskolája az egyik legjobb a térségben?
  • Az ide járó gyerekek két idegen nyelvet tanulnak: az első nyelvet 5, a második nyelvet 3 órában mind a négy éven keresztül.
  • A számítástechnikát négy évig szintén emelt óraszámban tanulhatják.
  • A szakmai tárgyakat szakképzett és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező tanárok tanítják. Ez biztosítja azt, hogy olyan tudáshoz juthatsz, amit majd a munkába álláskor is fel tudsz használni.
  • Az érettségi megszerzése után, ha akarsz, garantáltan maradhatsz a 13. évfolyamunkon, ahol választhatsz a szakmai kínálatunkból. Ez jelenleg a postai üzleti ügyintéző és a logisztikai ügyintéző szakma.
  • A szakképzettség megszerzése után nagyobb esélyed van az elhelyezkedésre, de ha még szeretnél egyetemen is továbbtanulni, arra is lesz lehetőséged.

 Információk és jelentkezés: Rendkívüli felvételi


 

Tudj meg többet a szakközépiskolai osztályról, kattints ide: Beiskolázás a 2014/2015-ös tanévre

 

Szakközépiskolai osztálytípusunkat az alábbi videókból is megismerheted:

 


Iskolánk színes diákéletével, rendezvényeivel kapcsolatos képeinket megtalálod a galériák között.


Babits képgalériák