Szakmai kirándulás

2013. máj. 17 Szakképzés, Tóth László
Szakmai kirándulás

Idén is sor került a tizenharmadik és tizennegyedikesek szakmai kirándulására. Március 21-én hajnalban kedvenc sofőrünkkel indultunk Győr felé.


Első megállónk a győri Audi gyár volt. Szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon élveztük, a gyártás összes fázisánál ott lehettünk, így végignézhettük, hogy hogyan is raknak össze különböző típusú Audikat. A tavalyi Opel Gyár után felüdülés volt, hogy tényleg mindent láthattunk és hallhattunk.


Következő megállónk a gönyűi kikötő volt. Ez annyira nem volt jó, mivel nagyon fújt a szél, így semmit sem hallottunk, de a látnivalók nagyon érdekesek voltak. Az első nap utolsó megállója a Transdanubia raktár, mely nem sok újat tartogatott számunkra, mivel tavaly is egy hasonló raktárban jártunk.


Az út során a buszon a jó hangulat uralkodott, így hamar elment az idő. Kis eltévedés után megérkeztünk Őrimagyarósdra, ahol szállást kaptunk. Idén is a kirándulás fénypontja volt az este, mindenki önfeledten élvezte a társaságot és az egyéb finomságokat. =)


A reggel nehezen indult jó pár ember számára, majd fél tízkor útra keltünk Graz irányába, a Zotter csoki gyárba. Mindenki várta már, mivel ígéretükhöz híven, korlátlan csoki kóstolásra volt lehetőségünk, amit – úgy gondolom – ki is használt mindenki. Rengeteg belénk fért, majd a csokitól megrészegedve indultunk hazafelé.
Következett utolsó kitérőnk, mielőtt haza érkeztünk volna. Megálltunk Zalaegerszegen, ahol kaptunk egy órácska szabadidőt. Ez nem volt sok mindenre elég, pár embert ott is akart hagyni kedvenc sofőrünk, ezzel megalapozva a haza út hangulatát.


A kirándulás remek közösség kovácsoló volt, nagyszerű közös élmény, mely sokak számára feledhetetlen marad. =)
A tizenenegyedikes végzős osztály nevében búcsúzom az iskolától, tanárainktól is, akiknek mindent köszönünk.


Lutz Klaudia 14.A

 


 

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod