Idén 10. alkalommal rendeztük meg a „Babeach” strandröplabda kupát, amelyre 12 csapat nevezett. A Kodály és a Leőwey csapatai mellett részt vettek a tornán a PTE TTK hallgatói valamint jelenlegi és volt Babitsos diákok is.

Az idén vegyes csapatok küzdöttek az érmekért, kupáért, és az értékes különdíjakért. A csoportmérkőzéseken és a helyosztókon is magas színvonalú, izgalmas mérkőzéseket láthattunk.

A megmérettetés végső győztese iskolánk diákolimpiai lány csapata lett. A Kabács Bianka, Kis Rebeka, Miklovich Réka, Zólyomi Hanna összeállítású együttes végig fegyelmezett és pontos játékkal nyerte el a kupát, és a Mevid ZRT által felajánlott különdíjat, egy négy főre szóló három napos Orfűi üdülést a Diás panzióba.

A torna legjobb játékosai:

Miklovich Réka és Jakab András. Mindketten egy-egy vacsora meghívást nyertek a pécsi Addo Café&Restaurant jóvoltából.

A Leőwey csapatai az Innova Ablaktechnika Kft és a Kondi sportbolt sportszervásárlási utalványát nyerték.

A Fotoplus Kft által felajánlott tárgyjutalmakat a csapatok az emléklapjaik mellé kapták.

A győztes csapattal képviseljük iskolánkat, városunkat, megyénket a június 19-22-ig Zánkán megrendezésre kerülő Strandröplabda Diákolimpia Országos Döntőn, ahol minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy megvédjük tavalyi bajnoki címünket.

 Végezetül ezúton is köszönjük támogatóinknak, hogy felajánlásaikkal segítették a jubileumi tornához méltó színvonal megteremtését.

 


kapcsolódó képgaléria

 


a győztes csapat oklevele