A 2023. október 21-én rendezett 29. Rókaűzők Váltófutóversenyen (Szigetvár-Kaposvár országúti 84 km-es) iskolánk PTE Babits csapata aranyérmes lett kategóriájában (középiskolás kategória) és elhozta a megérdemelt kupát.

Ilyen gyors csapata még nem volt az iskolánknak - mindössze 6 óra 40 perc alatt futott le két maratoni távot a cudar idő ellenére. 
Sőt, az összetett kategóriában, amely iskolai és egyesületi csapatokból áll, a PTE Babits és a Fittbike csapata országos 1. helyezett lett! A diákcsapat 13 tagja összesen 84 kilométert tett meg gyorsabban, mint a felnőtt egyesületi csapat! 
A csapat tagjai: Albert Luca Liliána és Szabó Szilárd (10.A), Bohár Zsófia és Bohár Marcell (10.F), Bohár Bálint (10.E), Shubail Abdullah és Vadász Péter Zalán (volt 12.D), Maczkó Máté (9.C), Horváth Gábor (9.D), Rabb Boldizsár (12.F) és Paik Renáta (12.D) osztályos tanulók, továbbá Ágoston Vivien és Papné Kiss Erika tanárnők. 
Köszönjük a PTE Sportiroda és a PTE Kancellári Hivatal támogatását, a Fittbike SE szakmai és technikai támogatását és Szabó Szilárd családja technikai segítségét!