A 35. Pécs-Harkány Országos Országúti Futóversenyen iskolánk csapatai szerencsére napsütéses időben futottak, és ragyogó eredményeket értek el.

Idén már több kenyai induló is volt a szokásos európai mezőnyben. 2019-re a PVSK 100 éves jubileumára a verseny már nemzetközivé nőtte ki magát.Diákjaink a felnőtt mezőnyben futottak és bekerültek a Top 10-be a 131 csapatból. (A versenyen 431 egyéni induló is volt.)
http://live.sportido.hu/live/top.php?eventid=2#top10

A Nagy András (volt 12.B), Tarnai Gábor, és Miklós Bálint (11.C) Fittbike Babits Rockák nevű váltó a 9. helyen futott be, így a kategóriájában 7. helyezést ért el.

Az Erdei Benedek (12.C), és Sasfalvi Zsolt (12.E) és Révész Márk (12.E) alkotta Fittbike Babits Boys a felnőtt férfi váltóban országos 11. helyezést ért el.

A Fittbike Babits Széltolók váltó - Fábián Péter (11.C) 6. Joó Sándor (11.E), és Gajdócsi Tamás (10.C) 20. helyezést ért el.

A Bauer Zsófia (11.C), Orsulics Nada (12.D) és Szeifert Iza (11.C) alkotta Fittbike Babicsajok csapat a felnőtt női váltóban országos 17., így kategória 9. helyezést ért el.

A Fittbike Dream Team Bödő Elizával (10.F) kategória 8- helyezést ért el.
 Köszönjük intézményünknek a támogatást! Köszönettel tartozunk a kísérő szülőknek: Révészné Szilvia, Révész Attila, Joó Sándor és Gajdócsi László  segítségét, akik nélkül az utazás és a váltás nem jött volna létre!

Eredményükhöz gratulálunk!