2016. május 20-án rendezték meg a Zsolnay Kulturális Negyedben a Zsolnai Tehetségpont szervezésében az I. Baranyai Tehetségpontok Találkozóját, a legkiválóbb eredményekkel rendelkező tehetségpontok bemutatkozását.

Iskolánk aktívan részt vett a rendezvényen ezzel is igazolva, hogy fontosnak tartjuk a tehetséges tanulóinkat megmutatni az érdeklődőknek, a város és a megyei iskolák tehetségpontjainak.

A Baranya megyében működő, legkiválóbb eredményekkel rendelkező Tehetségpontok mutatkoznak be a Pikniken. A találkozó keretében különféle előadóművészetek – többek között a tánc és zene – szólistái és csoportjai a Zsolnay Negyed különböző színpadain és helyszínein lépnek fel.

Iskolánkat képviselték:

Bánki Benjámin és Balaskó Bence – 10. B, (versek, slam), Katona Alexandra 12. F (klarinét) Matyók Annamária (Pódium), Sajnovics Míra 11. D (népdalcsokor), valamint a Babits Kamarakórus szólistái: Birkenstock Rebeka 11. B, Klein Ágnes, Hartauer Nikolett és Zakariás Enikő 11. F, Tatai Kata 10. D, Cziráki Dézi 10. B, Sajnovics Míra 11. D, Farkas Zoé 10. F, Márki Anna 12. B, Gulyás Fruzsina 12. F

Felkészítő tanárok:

Szász-Kolumbán Olga és Balásy Szabolcs