Kedves Diákok!A Mindennapos testnevelés órák keretein belül lehetőség nyílik a Mecsek Fitness konditerem látogatására , minden évfolyam számára.

A foglalkozások egységesen 500 forintba kerülnek .Mivel ez önköltséges ,ezért a szülőktől írásos beleegyezést kérnénk az ellenőrzőbe. A foglalkozásokat nem  „MITÉSEK” is látogathatják ,abban az esetben ,ha a létszám engedi (30-40 fő).Jelentkezni a tesi tanári melletti faliújságra kihelyezett lapokon lehet. Jelentkezési határidő: Kedd (szeptember 27.)
 

Foglalkozások időpontjai:

9. évfolyam : Csütörtök 14:00-15:00 óráig (Indulás az iskolától 13:45 kor)
10. évfolyam : Péntek 14:00-15:00 óráig (Indulás az iskolától 13:45 kor)
11. évfolyam : Szerda 14:00-15:00 óráig (Indulás az iskolától 13:45 kor)
12. évfolyam : Kedd 14:00-15:00 óráig  (Indulás az iskolától 13:45 kor)

FITNESS ÓRATÍPUSOK:

Alakformálás:

Minden fő izomcsoportot megdolgoztató, erő-, állóképességet fejlesztő óra. Intenzív bemelegítés után az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával történő fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől függően változik. A program nem ugrálós, kezdők is élvezhetik.
 

Spinracing:

Napjaink egyik, ha nem a leghatékonyabb fitness-trendje! Csoportos edzés, mindenki egy-egy kerékpáron ül, ám a terhelés egyéni beállításával. Sodró zene, szakszerű edzői segítség, őrület a köbön. Emelkedőn fel, lejtőn le, zsírégetés, állóképesség növelés, a gyors fizikai változás egyik legjobb lehetősége. Kezdők különösen vegyék komolyan az óraadó tanácsait.
 

Konditerem használata:

Pécsett a Mecsek Fitness-ben közel 400 négyzetméteren, igényes, kulturált környezetben, a legkorszerűbb Technogym és Life Fitness gépekkel várjuk a fitness rajongókat, fogyni, izmosodni vágyókat és mindazokat, akik törődnek egészségük megőrzésével, testük karbantartásával. A barátságos légkörről, családias hangulatról megbizonyosodhat minden idelátogató.Erősítő gépparkkal, és a szabad súlyok széles választékával nyújtunk lehetőséget a különböző izomcsoportok fejlesztésére. Kardió gépeink gondoskodnak a hatékonyabb zsírégetés és állóképesség eléréséről:melyeket ajánljuk még a súlyzós edzés során az izomcsoportok bemelegítéséhez is.

A gépeink és a fitness terem sokfélesége lehetővé teszi az egyedi sportolói igények kielégítését is. A speciális mozgások esetén,mint kiegészítő sportot űzők, a saját sportágukban is, - mint például: atlétika, labdajátékok, tenisz, úszás, küzdősportok, stb.