Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

Mindannyian hallottuk a Kormány péntek esti döntését, melynek értelmében a nevelést-oktatást 2020. március 16-tól tantermen kívüli digitális munkarendben kell megszervezni.


Dolgozunk az átálláson, a keretek megteremtésén. Terveink szerint ez három napot fog igénybe venni, ezért a hetet tanítás nélküli munkanapokkal kezdjük. Csütörtöktől tervezzük az online tanítás megkezdését.

Az iskola épülete délelőttönként biztosan nyitva lesz, ha valakinek feltétlenül be kell jönnie az iskolában felejtett és nélkülözhetetlen tanszeréért, megteheti. Természetesen nem csoportosan.

Az iskolai ebédet hétfőn minden menzás diák igénybe veheti, de a megszokottól eltérő módon. A Dr.Veress Endre útról nyíló külső bejárattól tudják a gyerekek vagy hozzátartozóik ételhordóban elvinni az ebédet. 11.30-kor a 9. évfolyamosok, 12.00-kor a 10. évfolyam tanulói, 12.30-kor a 11.-es diákok és 13.00 órakor pedig a végzősök. Amennyiben keddtől nem szeretnék igénybe venni az iskolai étkezési lehetőséget, a honlapon a szokásos módon tudják azt délelőtt 10.00 óráig lemondani. (www.heizler.hu/lemondas)

Információkkal, tájékoztatással folyamatosan jelentkezünk, kérjük, kövessék a honlapunkat és az iskolai facebook oldalunkat. Köszönjük az együttműködést és a pozitív hozzáállást!

Iskolavezetés