Sokéves hagyományt követve idén is részt vettünk a diákokkal az „Együtt Gyermekeinkért” Jótékonysági Futóversenyen. A szervezők az idén is nemes célt tűztek ki maguk elé: a támogatók által felajánlott összeget, valamint a nevezési díjakat teljes egészében a környező iskolák számára ajánlják fel sport- és mozgásfejlesztő eszközök vásárlására.

A gimnáziumunkat a 12.D osztály aktív futói képviselték: Horváth Zita, Szalai Kitti, Vadász Péter Zalán, Shubail Abdullah, Göndöcs Márton Ráth Péter és Tarnai Gábor. Abdullah hatodikként ért célba a profi atlétákkal. 

Göndöcs Márton beszámolója: „A LAFARGE nap keretében október tizennegyedikén került megrendezésre a jótékonysági futóverseny. A langyos délutánon Szentlőrincről futhattunk Királyegyháza irányába az alkonyat aranyba hajló horizontjába. A start után 11km-es távon haladtunk fej-fej mellett. Mivel a fejlámpa használata kötelező volt, a verseny befutójánál nagyon hangulatos légkört teremtett a futók között. Összességében a rendezvény izgalmas és szórakoztató volt.