Most szombaton iskolánk diákjai és nevelői jótékonysági futáson vesznek részt. Kérjük a diákok és támogatók részvételét! Fussunk együtt a közös, nemes célért!A rendezvény nevezési díjából és a tombolaárusításból befolyó teljes összeget a Posta a Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára utalja át.

A futás 2012. szeptember 15-én 11 órakor kezdődik, központi helyszíne a Széchenyi tér, ahol 9 órától a helyszínen is lehet még regisztrálni. A futás távja három kilométer Pécs történelmi belvárosában

A táv sétálva is teljesíthető, hiszen ez nem verseny! Az eseményt 10.30-kor a Magyar Posta Zrt. felső vezetésének, a kedvezményezett alapítvány kuratóriumának és Pécs MJ. Város Önkormányzatának képviselői nyitják meg. A résztvevők 10.45-kor közös bemelegítést tartanak baranyai olimpikon sportolók vezetésével.

A futás után a közelmúlt egyik hazai tehetségkutató műsorának felfedezettje, a The Immigrants együttes ad koncertet. A rendezvény moderátora az ismert és méltán népszerű közéleti személyiség, Vujity Tvrtko lesz. A nevezési díjból és a tombolaárusításból befolyó teljes összeget a Magyar Posta a Nőgyógyászati Daganatos Betegekért Alapítvány javára utalja át.
 
A nevezési díj egységesen 1000 Ft.