SZÍNEZD BE A VÁROST EGÉSZSÉGESEN!Sportos Csütörtök - "Színezd be a várost egészségesen" programsorozat - 11. hét - Uránváros

„Színezd be a várost egészségesen!” programmal a célunk, hogy minél több emberhez juttassuk el a sport és a mozgás szeretetét.

… A programsorozatban immár második alkalommal indultunk egy középiskola elől. A Babits Gimitől rajtolva egy 5,5 km-es kört tettünk érintve a TÁSI, Radnóti, Horvát sulit és a Tiborcot. A legtöbb diák eddig a Babits Gimiből futott velünk! Gratulálok Nektek!" Papp Ferenc - FutaPécs SE elnöke

 

A FutaPécs SE program céljairól:

1) Minden csütörtökön (16 héten át) „Sportos csütörtök” néven a város különböző (előre meghirdetett terv alapján) területein futnánk. Így lehetőséget adva minden lakosnak, hogy akár csak a saját utcájába csatlakozzon be a csapathoz, ezzel is pár lépéssel közelebb lesz az egészséges életmódhoz.

2) Az SE önkéntesei ellátogatnak a város különböző középiskoláiba és az egyetemre és egy óra keretében beszél a programról. Népszerűsítjük a mozgást és sportot. Bemutatjuk az SE működését, és megpróbáljuk a fiatalokat is bevonni a közösségi futásainkba.