A Diákolimpia első versenyszáma, a rövidtávú verseny május 24-én délelőtt az iskola szomszédságában, a Veress Endre u.– Tüzér u. – Építők útja – Ybl Miklós utca közötti területen lesz. Ezen a programon szeretnénk az iskola tanulóit (kb. 40 főt) foglalkoztatni az alábbiak szerint:

A tanulókat 24-én reggel 8 órára jöjjenek az iskolába, ahol tájékoztatást adunk részükre az elvégzendő feladatokról. 13 órakor véget ér a feladatuk. Ezért 4 teljes órát számolunk el tanulónként. 

- Az Igazgató Asszonnyal történt előzetes megbeszélés alapján – az iskola udvarán, illetve az épület egy részében ( folyosó, WC, stb.) lesz a verseny un. „karanténja”, illetve bemelegítő helye. Az iskola területén a diákok területőrző, irányító feladatot látnak el. (kb.10fő)

- A fent jelzett versenyterületen - közterületen, intézmények területén - helyezzük el a versenyzők által érintendő ellenőrző pontokat (állványt, elektronikus dobozt, piros fehér bóját). Az ellenőrző pontokat ill. az intézmények megnyitott kapuit illetéktelen személyektől őrizni kell. Erre a feladatra 25 – 30 főt szeretnénk alkalmazni. A tanulók versenybírók irányításával foglalják el őrhelyüket. A verseny befejezése után (kb. 13 óra ) versenybírók engedélyezik a távozásukat.

 

 
Farkas Márk
9.A
Kenderesi Ádám
9.A
Kovács-Szabó Balázs
9.A
Karlóczy Dávid
9.A
Göller Réka
9.C
Kaprinyák Csilla Virág
9.C
Kovács Bettina
9.C
Mayer Dalma
9.C
Hammer Melinda
9.C
Végh Kincső
9.C
Hegedűs Péter
9.C
Takács Vivien Virág
9.C
Strasszer László
9.C
Bagó Zsófia
9.C
Miklós András
9.C
Jancsó Marcell Bonifác
9.C
Vrábel Judit
9.D
Kiss Adél
9.D
Csatlós Dalma
9.D
Márton Zsombor
9.D
Bereczki Nóra
10.A
Hilcz Zoltán
10.A
Koltai Gergő
10.A
Lukics Máté
10.A
Sziffer Balázs
10.A
Stausz Ádám
10.A
Ratting Balázs
10.B
Lőrinc Máté
10.B
Füzi Richárd
10.B
Szabó Fradi
10.B
Tér Bálint
10.B
Kalinszky Emese
10.B
Hefner Ákos
10.B
Tóth Gergely
10.C
Mánfai Norbert
10.C
Illés Tibor
9.E
Szilágyi Glória
9.E
Pintér Zsófia
9.E
Szabó Brenda
9.E
Horváth Réka
9.E
Kővári Dávid
9.E
Jámbor Kata
9.E
Csonka Levente
9.E