Szeptember 22-én gimnáziumunk tanulói is követhették Nick Vujicic angol nyelvű előadásának élő közvetítését az iskolai bántalmazásról.

Nick Vujicic példaértékű életével fogyatékossággal élő és ép emberek ikonjává vált. Előadásain az általa megélt nehéz pillanatokról beszél, és azt tanítja, ami mindannyiunk számára karakterformáló hatással lehet, fordítsuk a nehézségeinket lehetőséggé.

Saját felismerésein keresztül kialakított életszeméletét átadva segít a mai magyar nemzedéknek egy elfogadóbb és befogadóbb társadalom létrehozásában.

"Az előadás szerintem nagyon megható volt, és egy olyan meghatározó élmény, amire sokáig fogok emlékezni." Bánki Réka – 11. B

"A napokban az osztályunknak szerencséje volt megtekinteni Nick Vujicic motivációs előadását. Beszéde során rávezetett minket arra, hogy társainkat, illetve magunkat is szeretni és elfogadni kell, nem pedig bántani, utálni. Érdekes volt látni, hogy Nick, aki sokak példaképe lehet, mennyire boldog és teljes életet él, még ha testi fogyatékossága miatt azt hinnénk, hogy nem tud „normális emberként” létezni. Családja és sikerei azt bizonyítják, hogy mindig van remény, csupán hinnünk kell magunkban." Valler Evelin