Kedves Nyolcadik Osztályos Tanulók! Tisztelt Szülők!A Pécsi Tudományegyetem gazdag hagyományokkal rendelkező gyakorló középiskolája szeretettel várja mindazok érdeklődését és jelentkezését, akik a képességfejlesztéssel összehangolt, a kor követelményeinek megfelelő versenyképes tudás megszerzésére törekszenek, s egy örökösen megújuló, alkotó kedvű közösség tagjai kívánnak lenni.


2023. október 7-én, szombaton 11:00 órától szeretettel váruk minden érdeklődőt intézményünkbe, ahol felvételi tájékoztató nyílt napot tartunk. A rendezvényen megismerhetik képzéseinket és feltehetik kérdéseiket a felvételi eljárással, a vizsgakövetelményekkel és az előkészítő foglalkozásokkal kapcsolatban.
A kollégiumi elhelyezés iránt érdeklődőknek nyílt napunkon lehetősége lesz megismerni az iskolánk közelében található Hajnóczy József Kollégium ajánlatát.
A nyílt nap programja:

A részletes beiskolázási tudnivalókat szeptember folyamán tesszük közzé a honlapon.
A felvételi vizsga menetével, követelményeivel és a beiskolázással kapcsolatos további kérdéseikkel forduljanak bizalommal Hosszú Barbara intézményegységvezető-helyetteshez az alábbi elérhetőségeken: írásban a hosszu.barbara@pte.hu e-mail címen vagy telefonon a 06-72/503-656 telefonszámon.
A felvételi felkészüléshez minden nyolcadik osztályos tanulónak sok sikert kívánunk!
Pécs, 2023. szeptember 12.

Sulyok Andrea
intézményegység-vezető