A Pécsi Tudományegyetem idén május 25-én tartotta meg hagyományos Pedagógusnapi és Díszoklevél-átadó Ünnepi Szenátusi Ülését a Dr. Romhányi György Aulában, melynek keretében a Pécsi Tudományegyetemen és jogelőd intézményeiben 50, 60, 65 és 70 éve diplomát szerzett hallgatók arany, gyémánt, vas és rubin okleveleinek, valamint egyetemi kitüntetések és elismerések átadására került sor.

A Pécsi Tudományegyetem Rektora a gimnázium vezetőjének javaslatára magas színvonalú és lelkiismeretes munkájuk elismeréseképpen rektori dicséretben részesítette a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziumának két kollégáját, Magasi András és Stölkler Nándor tanár urakat.

Magyarország Belügyminisztere, Dr. Pintér Sándor, Pedagógus Szolgálati Emlékérmet adományozott a többéves kiemelkedő oktatói-nevelői munkájuk elismeréseként Brózik Ilona Ágnes, Koncz Károly, Magasi András, Maul Borbála és Stölkler Nándor részére.

Diplomaszerzésének 60 éves jubileuma alkalmából gyémánt díszoklevelet vehetett át Pfléger Ferenc, iskolánk nyugalmazott tanára.

Az elismerésekhez gratulálunk! 

Bővebb információért kattints IDE!