2017. április 21-23.-án Kecskeméten került megrendezésre a "B" Kategóriás V-VI. Korcsoportos Röplabda Diákolimpia Országos Döntő. Csapatunk, az elmúlt évekhez hasonlóan ismét tisztességgel helyt állt.

A négy csoportmérkőzésből 100%-os teljesítménnyel jutott a keresztjátékba, ahol 2:1 arányba legyőzte a Tiszaújváros csapatát. A döntőbe jutásért, nagy csatában ugyanilyen arányban maradtunk alul a Szarvassal szemben. A vasárnapi bronz mérkőzésen sajnos 3:1-re kikaptunk a debreceni Fazekas Gimnáziumtól. Országos szinten ebben a kategóriában 177 csapat indult. A kecskeméti döntőn 19 megyei bajnok és egy Budapest bajnok játszott. Ebből a rangos mezőnyből szereztük meg a 4. helyezést, ami azt jelenti, hogy minden év közbeni nehézség (sérülések,betegségek,pénz hiány stb...)ellenére sikerült az országos elitben maradnunk.

Játékosaink tudásuk legjavát adták, csapatkapitányunk, Peti Dorina kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Klencsár Lili (feladó), csak pár szavazattal maradt le a legjobb előkészítő játékosnak járó különdíjról. A munkát folytatjuk, jövőre igyekszünk legalább ilyen szépen szerepelni.

Külön köszönetet mondunk az Ifjúság Sportjáért Alapítványnak és a Heizler Kft-nek. az anyagi támogatásért.

A DÖNTŐ GALÉRIÁJA