Tisztelt Szülők!
Hamarosan megrendezzük iskolánk harmadik szülők, nevelők, öregdiákok bálját, amelyre sok szeretettel várjuk Önöket 2012. február 17-én.


Jegyet február 15-ig vásárolhatnak iskolánk gazdasági irodájában (ára 5 000 Ft). Amennyiben nem tudna eljönni, támogatói jeggyel is segíthet bennünket (áruk 2000 Ft). A napfényes Itáliába repítő színvonalas programról, ételről, italról gondoskodunk, aki itt lesz, garantáltan jól fogja magát érezni idén is. (Az ár a svédasztalos vacsorát, a borkóstolót, a kávét, sonka- és sörkóstolót tartalmazza. További italok, koktélok az italpultnál vásárolhatók.)

Diákjaink osztályfőnökei lesznek a házigazdák, külön asztalt biztosítunk minden osztálynak.

Felhívjuk figyelmüket arra is, hogy nagyon értékes tárgyakat sorsolunk ki, sőt a nyeretlen szelvények tulajdonosai "fájdalomdíjban" részesülnek. Tehát, itt mindenki nyer.
 

Továbbra is szívesen fogadjuk a nyereménytárgyakat és felajánlásokat, mivel iskolánk a tombolajegyek eladásából származó bevételeket is az Önök gyermekei tanítására és nevelésére fordítja. A nyereménytárgyakat és felajánlásokat Sulyok Andrea igazgatóhelyettes és Tarnai Gábor tanár úr fogadja. A felajánlásért cserébe a honlapunkon felvesszük támogatóink közé, illetve a bálon is hirdetjük.Felhívjuk figyelmét arra is, hogy nagyon értékes tombolatárgyakat sorsolunk ki, amelyekből ízelítőt kaphat, ha az alábbi linkre kattint:

http://babits.pte.hu/cikkek/szulok_nevelok_balja_tamogatok

Hozza magával gyermeke barátjának, barátnőjének szüleit is! Szeretettel várjuk!