Tanulóink idén két csapattal is képviselték iskolánkat a PTE – „Tiéd a pálya” elnevezésű sporteseményen, melyet 2022. 12. 08-án rendeztek meg a Pécsi Tudományegyetem Papp Gábor Sportcsarnokában.

A változatos, sokszínű rendezvény célja a sport, és az egészséges életmód népszerűsítése; illetve az egyetemi élet, közösség megismerése. A játékos tevékenységek során szerepet kapott az együttműködés, az ügyesség, a taktika, a csapatszellem, az ötletesség, és a kreativitás is. Élményekkel, vidámsággal és mozgással teli napot töltöttünk az egyetemi csarnokban.

Babits 1.- es csapatunk a hatodik helyen végzett. Csapattagok: Dobos Bálint, Miklós Dániel, Mogyórosi Balázs, Horváth Csanád, Almási Zétény, Radics Előd, Sütő Zsigmond, Kollár Alexandra, Kulisch Dóra, Tukacs Lotti, Király Nikoletta, Agócs Barbara.

Babits 2.-es csapatunk pedig az előkelő második helyezést szerezte meg! Csapattagok: Bernhardt Panna, Bánhegyi Vivien, Csirke Petra, Ligner Boglárka, Orbán Hajnalka, Torgyik Luca, Dani Balázs, Kanizsai Balázs, Nagy Levente, Pálfi Gergely, Tóth Kristóf, Vétek Bence.