További HÍREINK

Felvételi tájékoztató a 2024/2025. tanévre

Felvételi tájékoztató
a 2024/2025. tanévre

Szülői fogadóóra február 26-án-án 17:00 órától

Tisztelt Szülők!

Iskolánkban 2024. február 26-án-án 17:00 órától szülői fogadóórát tartunk, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk Önöket!

13. Babits Bál

A Babits-Komarov Baráti Kör 2024. február 16-án pénteken tartotta immáron 13. alkalommal a hagyományos Szülők, Nevelők és Öregdiákok bálját, a Babits Bált!

Babitsos diák a felnőtt mezőnyben

A hétvégén megrendezésre került nemzetközi Óbuda Ritmikus Gimnasztika kupán Fekete Liliána (11.B) tanulónk I. osztályban, felnőtt kategóriában, összetettben 4., ráadásul labdával, buzogánnyal, és szalaggal, pedig 2. helyezést ért el. 

Sikeréhez gratulálunk!


Ismét sikeresek a tollaslabdázóink!

A 14.  MULTI ALARM Magyar Junior Bajnokságon bronzérmes lett egyéniben Mesterházy Milán (10.D).  Férfi párosban Mesterházy Milán és Horváth Csanád (11.B) ezüstérmesek lettek és vegyes párosban Horváth Csanád Hart Petrával 3.helyen végzett. A fiatalok a nemzetközi mezőnyben érték el ezeket a sikereket.

Eredményükhöz gratulálunk!


Diákjaink összefogásával papírbrikettek készültek egy rászoruló család megsegítésére


A Pécsi Tudományegyetem Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziumának diákjai kiváló kezdeményezésben vettek részt, hogy segítsenek egy hátrányos helyzetű családnak.

Farsangi Röplabda Kupa a Babitsban

Február 9-én nyolcadik alkalommal rendeztük meg a Farsangi Kupát.

MINŐSÍTETT TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY ÖSZTÖNDÍJ

A Minősített Tehetséggondozó Műhelyek tanulói részére a 2023/2024-es tanévben a Nemzeti Tehetség Központ által megvalósított NTP-MTMTP-M-23 projektjének keretében lehetett pályázni a MINŐSÍTETT TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY ÖSZTÖNDÍJRA.

Babitsos érmek is születtek a felnőtt országos bajnokságon

Pécsett rendezték meg február elején a tollaslabdázók felnőtt országos bajnokságát. Az eseményen a szokásoknak megfelelően számos utánpótláskorú (2006-os vagy annál fiatalabb) játékos is ütőt ragadott, közülük pedig többen is éremmel térhettek haza.

Ökoiskolai beszámoló PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma 2022/2023-as tanévben végzett tevékenységekről

A tanévet az ökoiskolai munkacsoport megbeszélésével indítottuk 2022. augusztus 31-én. A munkacsoportban jelenleg 22 kollega vesz részt, mindegyik munkaközösség képviselteti magát.

Babitsos kézilabdás siker

Iskolánk sporttörténetét gazdagítja a diákolimpia kézilabda B kategória V-VI. korcsoportjában rendezett mérkőzésen elért győzelem.

Kivételes öröm

Szeretettel adjuk közre a megható képeket és szöveget. Sok szeretettel gondolunk Mária nénire, akinek jó egészséget kívánunk.